keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Rakas ystävämme Jaloviina

Ajattelin että herätän tämänki puolen pikku hilijaa henkiin. Kaikkia kuvia ko en jaksa postata joko tuohon 364 kuvaa vuodessa blogiin (http://ennpu364.blogspot.fi/) enkä kanskaa spämmiä naamaraamatun puolelle joten tää oli kaikista järkevin vaihtoehto.
Kaikki tunnetusti tietää jo nytten että rakastan valokuvausta. Inspistä kuvaamiseen on vaihtelevasti mut sehän on aivan normaalia kaikilla? 

Nyt haluaisin tosiaan jakkaa teille kuvasarjan niinki suomalaisille tutusta juomasta ko Jaloviina (otsikko ei tietenkää kerro kaikkea)
Hommasin valoteltan tuossa vähän aikaa takaperin. Ensimmäisenä iltana onnistuin siitä särkemään lampun mut klasu pelasti jälleen kerran tytön hädästä. Samalla ostin 100 x 140 kappalevyn taustaksi johonki.. Koska tietää millon sitä tarvii? Mullako tunnetusti ei oo noita valkosia pintoja kämpässä taikka sitten lakana puolella kovin kehuttavasti ole.. Musta on enempiki se meiken juttu.

Omasta mielestä meike mieltää Jaloviinaan puun ja tumman taustan.. Ei puhettakaan et oisin voinu taustalle kuvitella valakosta tunkevani kuvvaan. Esmes miellän Koskenkorvan taustalle ennemmin valakosta ko mustaa.. Nää taitaa olla näitä legendaarisia mielipide kysymyksiä mistä ei tosiaankaa kannata alakaa saikkaamaan sen kummemmin. 

Kuvat on tosiaan kuvattu mun keittiön lattialla valoteltassa (sitäki sai väännellä ja käännellä että sain järkevästi tuon laudan pätkän siihen) Mittään studio vermeitä en vielä omista mut hirvee hinku ois ostaa semmoiset salamat.. Kesällä ois suunnitteilla ko poistun keskustan hälinästä vähän kauemmaksi ja säästän rahhaa.,.. Juurikin niihin valoihin ja uus objektiiviki ois hakusessa.. 
Tämmöstä tällä kertaa.. Katotaa miten tätä jaksan jatkaa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti